Julen er her…

Tekst til Hverdagsliv spalten i TA den 19.12.15

av Anniken Aaltvedt

 

Julen er her…

Julen er her enten jeg vil eller ei.

I år jeg håper du er grei…

Det er slitsomt ”alene”, og

jeg tror ingen ser.

For det er det jeg vil,

men jeg tenker selv,

 ingen tør eller tror!

 

Med disse ordene vil jeg gi rom for ettertanke. Uavhengig av hvordan man benytter juleferien, så oppfordrer jeg alle til å ta vare på hverandre og være snille med hverandre. Det er uansett hvilke alder, kjønn, legning, religion, utdannelse, familie, ikke familie, syk, frisk, fattig eller rik!

Våg å vær noe mer oppmerksom på de nærmeste og de rundt deg. Noen ganger er det lite som kan gjøre mye. Våg å ta den praten som man kanskje utsetter av ulike grunner… Vær en av de som har mot til å se!

 

De beste ønsker for en fredelig jul, og et godt nytt år!

 

Med de beste hilsener Anniken

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.