Takk for meg

Takk for meg!

Jeg vil benytte anledningen før sommeren til å takke for følge de årene jeg har skrevet for Hverdagslivspalten i TA. Det har blitt ganske mange lørdager til sammen med ulike temaer. Tusen takk for innspill underveis med ønsker og tilbakemeldinger.

Jeg ønsker avslutningsvis å sitere noe fra rvts sør sin hjemmeside. Det handler om MenneskeMøter som forandrer, og noe vi kan være med å bidra til alle sammen.

«Tillit er ett av de få ordene som leses likt begge veier. Det kan illustrere den viktigste pilaren i ordet – nemlig gjensidighet. Tillit er et palin- drom. Tillit er en gjensidighet, en toveis-sak, det er noe palindromsk over det, om du vil.»

«Vi trenger medmennesker som står så lenge med åpne armer at vi til slutt tør å titte ut av den mørke skogen vi gjemmer oss i.»

Det å være de menneskene rundt kan jo være hvem som helst, det kan være naboen, vennen, familien og også de som man tenker gjør det i lys av jobben sin. Vi kan alle bli mer bevisst i MenneskeMøtene. Hva spør vi om, hvilke fokus har vi, hvor tillitsvekkende blir vi i møte med andre osv? Det er spørsmål vi kan stille oss selv og kanskje bli mer bevisste over.

Jeg ønsker dere alle lykke til videre med egne prosjekter. Om det er å bare være i det som er bra, om det er å ta tak i noe med seg selv, familien, barna eller annet så er det alltid mulighet for endringer.

Under har jeg lagt med endel nettsider som kan være ok å sitte å bla i. Det er mye interessant med ulike temaer. Skulle det være noe man lurer på kan man også ta kontakt meg på kultursone.no.

rvts.no, smstelemark.no, cactusnettverk.no, handlekraft.no, reddbarna.no, 116111.no, traumenett.no, stinesofiestiftelsen.no, statensbarnehus.no, ung.no, modumbad.no, bufdir.no, ntnu.no, r-bup.no, linktillivet.no, barnasplattform.no, villasult.no, spiseforstyrrelser.no

Så til slutt et dikt av Arnulf Øverland

Det er en lykke i livet

som ikke vendes til lede:

Det at du gleder en annen

det er den eneste glede

 

Det er en sorg i verden

som ingen tårer kan lette:

Den at det var for sent

da du skjønte dette

 

Ingen kan resten av tiden

stå ved en grav og klage

Døgnet har mange timer

året har mange dager

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.